Szex menü
szexepil szalon

Vendégkönyv


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /web/test.szexepil.hu/pages/vendegkonyv.php on line 24

Warning: file_get_contents(https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify?secret=6LdY6QsTAAAAALdXNgLlSIJxxOg0NbayBr4c3Lh6&response=&remoteip=18.206.187.81) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /web/test.szexepil.hu/pages/vendegkonyv.php on line 24
Anikó
Nagyon szeretek ide jönni, mert nagyon kedvesek a lányok! Jól esik a mai világban ez a fajta gondoskodás! a kezelés hatékony, csak ajánlani tudom és teszem is. Köszönöm, Anikó
 
Detti
Maximálisan meg vagyok elégedve a kezeléssel és a kiszolgálással is! A bõröm hála a kezeléseknek tényleg nagyon sokat javult és már mások is észrevették a változást.
Tudom magamról, hogy nehéz eset vagyok de végig nagyon türelmesek és figyelmesek voltak velem amit ez úton is nagyon köszönök.
 
Marcsi
Mondhatni már mindent kipróbáltam a hajszálereim eltüntetésére. Még általános iskolás voltam amikor kijöttek a combomon és az alsó lábszáramon. Azóta nem volt rajtam rövid szoknya. Most 35 éves vagyok. Strandra sem mertem menni mert megbámultak és ez nagyon zavart. Többféle krémmel is próbálkoztam és becsületesen kentem, semmi... Voltam injekciós kúrán is, egy csomó pénzt beleöltem de nem használt. Már kezdtem beletörõdni hogy nincs mit tenni, ilyen marad a lábam. Még tavasszal láttam a hirdetést, hogy véglegesen el lehet tüntetni a seprûvénákat. Arra gondoltam talán ez a lézeres módszer hatásos lehet nincs vesztenivalóm már tényleg minden fellelhetõt kipróbáltam. Elõször csak egy kis helyen akartam kipróbálni hogy nekem hatásos e. Alig akartam hinni a szememnek amikor végeztünk és levehettem a szemüveget. Piros volt még a helye és kicsit érzékeny de az erek láthatóan eltûntek. Még az elején mondták, hogy lehet hogy egy kezelés elég. Mutattak elõtte utána képeket is, de amikor saját magamon látom hogy volt ér nincs ér elképesztõ! Csak azt sajnálom, hogy nem jöttem elõbb..

Nagyon köszönöm, hogy visszaadtátok az önbizalmamat!

Marcsi
 
Neo
Egyszer nekem is ki kell próbálnom ;)
 
Jutka
Ez a kezelés maga a csoda! A combomon lévő kis hajszálerek rögtön a kezelés után elhalványodtak aztán 2 hét alatt eltűntek. Nagyon köszönöm! Már ajánlottalak is benneteket.
 
Zsolti
Egy barátom ajánlotta a szalont, hogy milyen jó kezelések vannak és biztos rajtam is tudnak segíteni. Férfi létemre igenis igényes vagyok és nagyon zavartak a szemem alatti kis pigmentfoltok. Biztos a naptól jöttek ki.. Itt Pesten ahol lakom már voltam összesen 10 mikrodermabráziós bőrcsiszolós kezelésen, és egy szikrányit nem javult arról nem is beszélve, hogy milyen sokba is került. 95 ezret költöttem rá!!!! Amikor láttam, hogy semmit sem használt, akkor eldöntöttem lemegyek Szolnokra és megpróbálom, ha már annyira dicsérték. Összesen egy kezelés kellett a lézerrel és el is tűnt az összes folt. 100% eredmény azonnal, így tudnám a legjobban jellemezni. Maximálisan elégedett vagyok, nagyon korrektek és kedvesek voltak velem. Csak ajánlani tudom.

Zsolti
 
Hajni
Nagyon meg vagyok elégedve a zsírrobbantó kezeléssel. Az első beindító kezelés után már tapasztaltam, hogy elkezdődött valami változás... Először is a kezelés után nagyon sima lett a bőröm és a combomon a narancsbőrös rész láthatóan simult. A csípőmnél pedig azt vettem észre, hogy a kezelés után nem feszült rajtam a nadrág. Ez csúúúcs! A második kezelés után még jobban látszott mindez. A hasam is feszesebb lett és nem lógott úgy. Annyira örülök!!!!
Bátran ajánlom mindenkinek.
 
Zsuzsi
Eléggé szkeptikusan álltam hozzá de kipróbáltam ezt a zsírleszívós feszesítő kezelést. Nem hittem volna, de őszintén mondom már az első kezelésen is meglepődtem.
Ha nem a saját szememmel látom másnak el sem hittem volna. Sokat mozgok, de sehogyan sem akart a hasam aljáról meg kétoldalt a derekamról lemenni a felesleg.

Nagyon örülök hogy belevágtam, mindenkink csak ajánlani tudom.
 
Marika
A lábamon az erek még harisnyán keresztül is látszottak! Annyira zavart hogy szoknyát fel sem mertem venni. Strandra sem mentem emiatt és hogy minden nap ezt kell nézzem…elkeserítő. Kipróbáltam már rá krémeket is de nem múltak el. Volt lila ér, piros ér vastag is vékony is meg még érpöttyök is. A férjem erre azt mondta minek hisztizel én szeretlek így is.. Ja persze! Csak amikor nem érzem magam szépnek akárki akármint mondhat. A munkatársnőm beszámolt hogy neki milyen hatásos volt a kezelés. Addig el sem hittem amíg meg nem mutatta. Tátva maradt a szám. Azon lepődtem meg a legjobban, amikor közölte hogy amit látok az mindössze egy kezeléstől van. Még aznap bejelentkeztem. A kezelést úgy ütemeztük, hogy hétvégén tudjam pihentettem a lábamat. Betartottam minden előírást és meg is lett az eredménye. Maximálisan meg vagyok elégedve! Mindenkinek csak ajánlani tudom és a legfontosabb, nem szabad beletörődni hogy erek vannak a lábon combom mert igenis van megoldás! A kezelés óta bátran veszek szoknyát, mert mostmár csak a lábaimat látják és nem az ereket. Hogy visszaadta- e az önbizalmamat? Emlékeztetett rá, hogy jó nő vagyok :)
Köszönöm!

 
Egy elégedett vendég
Az elrontott szemöldök tetoválásomat akartam eltüntetni. Nem is tudom elmondani mennyire zavart hogy ott díszeleg a fejemen és teljesen elrondítja az arcomat. Minden nap alapozóztam de akkor is látszott. Interneten olvastam a szalonról. Bejelentkeztem, volt állapotfelmérés meg átbeszéltünk mindent részletesen. Nagyon kedvesek voltak velem és azt éreztem tényleg értenek is hozzá. Az első kezelés után már láttam hogy elkezdett halványodni. Minden úgy történt ahogy elmondták. Összesen 2 kezelés kellett és teljesen eltűnt a tetoválásom.

Nagyon sokat jelent ez nekem. Köszönöm hogy visszaadtátok az önbizalmam!
 
batman
perfect video ,but why not hungarian language
 
Kata
Én az arcomon lévő hegek miatt kerestem fel a szalont. Tinédzserkorban megszokott hogy az embernek vannak pattanásai. Nálam ez sajnos a brutálisan pattanásos kategóriába esett.
Jártam kozmetikushoz, aztán bőrgyógyászhoz. Végül gyógyszert szedtem rá. Ez ugyan elmulasztotta a durva pattanásokat, de olyan kráteres lett tőle a bőröm mint a Hold felszíne! Ahol gyulladás meg pattanás volt ott a helyébe lett egy lyuk. Szóval összességében nem lett a bőröm szebb, hiába szedtem a gyógyszert fél évig, hogy a mellékhatásokról ne is beszéljek. Sosem volt szép a bőröm először pattanásos voltam aztán meg heges!
A barátnőm anyukája ajánlott benneteket, amiért azóta is hálás vagyok neki. Az első konzultáción nagyon kedvesen fogadtak, átbeszéltük a lehetőségeket. Érthetően elmondtak mindent. Ami a lényeg hogy ne ragozzam tovább, Megérte! De még mennyire!! Az előkészítő kezelések után következett a lézer. Egy hét után már láttam a hegek alját hogy jönnek fel. Jött fel a hegek alja, és rendesen sekélyebb lett a mélységük!

A bőröm nagyon jól reagált a kezelésre, egyrészt a hegek mérete és mélysége határozottan csökkent és érezhetően kevésbé volt zsíros. Az első lézerezés után legnagyobb meglepetésemre, na jó tulajdonképpen mondták hogy így lesz, úgyhogy csak én lepődtem meg azon, hogy a kisebb hegek teljesen „feltöltődtek”. Nincs is jobb szó rá. Szóval elsimult az a szintkülönbség, ami a krátereket okozta. Ki kellett várni a lézer végső hatását, és tényleg napról napra egyre szebb lett a bőröm.
Annyira nagyon boldog vagyok hogy végre szépnek látom a bőröm és ha tükörbe nézek elégedett vagyok magammal. Jó érzés tudni, azt hogy van megoldás és nem kell beletörődni!

Nagyon köszönöm amit értem tettetek!
 
Ági
Csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon elégedett vagyok az információval, amit a kezelésekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban írnak. Nem is találtam más magyar oldalt, ahol ennyire részletesen leírnak mindent. Nagyon korrekt!
 
Zita
Nagyom meg vagyok elégedve a kezeléssel. Több mint két éve voltam hajszálereket lézereztetni és azóta egy sem jött vissza. Csak ajánlani tudom!
 

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Szolnok, Tófenék út 4.

Tel.: 06-30-227-5667

E-mail: info@szexepil.hu

BEJELENTKEZÉS

PARKOLÁS

Parkolás a Tófenék utcában, a szalon előtt külön felfestett parkolóhelyeken megoldható.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a parkolás fizetős szolgáltatás.

MOBILPARKOLÁS: 
+36 20 763 5001
+36 30 763 5001
+36 70 763 5001

NYITVA TARTÁS

Vendégeinket előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni.

Hétfö - Péntek : 10:00-17:00
Szombat : Zárva
Vasárnap : Zárva